Mijn naam is Yvonne, oprichtster en eigenaar van Bamima. Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Zuid-Limburg, maar inmiddels al vele jaren woonachtig in het even mooie Twente. Hier woon ik samen met mijn partner Sander, onze zoon Noël en onze kater Manu. De geboorte van Noël in 2022 heeft mijn leven compleet gemaakt.

 

Ik heb ontelbaar veel hobby’s en interesses, maar bovenaan mijn lijstje staan onder andere: fotografie, schilderen, schrijven, spiritualiteit, natuur en uiteraard mijn gezin.

 

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan en ik heb dan ook de nodige tegenslagen gehad in de loop der jaren. Door deze ervaringen heb ik mezelf de belofte gedaan om vanaf nu mijn focus te leggen op positiviteit en motivatie. Dat betekent niet dat het altijd vanzelf gaat, dat ik niet zo nu en dan een terugval heb of dat bij mij altijd de zon schijnt. In tegendeel. Verdriet mag er zijn en emoties moet je uiten om weer verder te kunnen gaan.

 

Chaotisch, creatief en zorgzaam. Deze 3 woorden omschrijven mij het beste. Om de chaos in mijn hoofd overzichtelijk te houden zet ik alles graag op papier. Schrijven geeft ruimte in mijn drukke hoofd. Waar ik ook enorm veel rust vind is in de natuur. Een heerlijke wandeling vergezeld door mijn fotocamera. Perfecte match! In fotografie kan ik ook een deel van mijn creativiteit kwijt. Maar dat kan ik onder andere ook in schrijven, tekenen of schilderen. En tot slot mijn zorgzame kant. Altijd iedereen willen helpen, intens geraakt worden door onrechtvaardigheid en mezelf kunnen inleven in anderen. Geen gemakkelijke eigenschap in deze wereld en hoewel het gezien wordt als mooi of bijzonder, is het tevens mijn grootste valkuil in het leven. Tel deze 3 eigenschappen bij elkaar op en voilà: Bamima is geboren!

 

Als je de behoefte hebt om contact met mij op te nemen, dan kan dat middels het contactformulier op deze site. Jouw bericht zal met liefde beantwoord worden door mijzelf.

 

Veel liefs,Yvonne