Mijn naam is Yvonne, oprichtster van Bamima. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit het mooie Zuid-Limburg en al ruim 6 jaar woonachtig in het even mooie Twente. Hier woon ik samen met mijn vriend Sander en onze kat Manu.

Ik heb vele hobby's, waaronder: Schilderen, schrijven, spiritualiteit, fotografie, tuinieren en ga zo maar door.

Mijn toekomstdroom is het hebben van mijn eigen fysieke winkel. De komende periode zal ik mijzelf daarom gaan oriënteren en verdiepen in de mogelijkheden om deze droom te verwezenlijken.

In 2015 ben ik op een punt geraakt in mijn leven waarop ik mijzelf ben kwijtgeraakt. Het heeft veel tijd en energie gekost om mijn leven weer op de rit te krijgen. Inmiddels heb ik mijzelf weer teruggevonden, althans een groot deel, en wil ik de focus leggen op positiviteit, motivatie en spiritualiteit.

Om die reden ben ik gestart met het opzetten van de website Bamima.

Ik zal de mooiste teksten en quotes verzamelen om jullie te inspireren en te motiveren. Ik zal mijn schilderijen met jullie delen, mijn eigen gemaakte sieraden en de mooiste natuurfoto's die ik heb gemaakt zal ik aan deze site toevoegen.

Als je de behoefte hebt om contact met mij op te nemen, dan kan dat middels het contactformulier op deze site. Jouw bericht zal met liefde beantwoord worden door mijzelf.

 

Veel liefs,Yvonne